Ljubavni Kineski horoskop

(Saznajte šta ste u kineskom horoskopu i pogledajte svoj ljubavni kineski horoskop...)

Jedno od tumačenja nastanka dvanaest znaka Kineskog Zodiaka glasi:

"Prema legendi, Buda je pred smrt pozvao sve životinje da ga isprate. Došlo je samo 12 životinja. Prvo je došao Pacov, zatim Bik, Tigar, Zec (ili Macka), Zmaj, Konj, Ovca, Majmun, Petao, Pas i Vepar. Kao nagradu Buda je svaku godinu nazvao imenom jedne od tih životinja."

Životinje Kineskog Zodiaka ne odgovaraju u potpunosti zapadnim astrološkim simbolima. U Kineskoj Astrologiji, godine se računaju u ciklusima od po 12, svakom godinom vlada drugi znak. Horoskopi se rade polazeći od dana i sata rodjenja, ali je ipak godina presudni fakor.

Izračunajte kojem znaku Kineskog Horoskopa pripadate:

Pacov:
U ljubavi ste romantični, osjećajni i spremni u svakoj situaciji braniti one koje volite. Posjedujete odredjenu dozu ljubomore i posesivnosti, što vašeg partnera može dovesti do granica ludila. Teško izražavate emocije, no vrlo ste odani, senzualni, strastveni i privrženi kada nadjete srodnu dušu. Vrlo vam je važna seksualna strana ljubavi.

Bivo
Zračite šarmom i senzualnošću. No u potrazi za ozbiljnim partnerom budite oprezni budući da vas ja lako povrijediti. Da biste prihvatili poziv na večeru ili se upustili u avanturu, potrebno je mnogo uvjeravanja. No uz pravog partnera, koji zna kako doprijeti do vas, postajete nježni, iskreni i opušteni. Tražite partnera koji se može sjediniti s vama i na emocionalnoj i na tjelesnoj bazi, koji je iskren i vjeran. Teško opraštate ako vas partner iznevjeri.

Tigar
Neprestani sukobi, burni i emotivno nabijeni raskidi i romantična mirenja čine vaš ljubavni život uzbudljivim. U potrazi ste za partnerom individualcem, koji je pomalo ekscentričan. Budući da uživate u slobodi i raznolikosti, često se nalazite u slobodnom vezama, a kada se zateknete u dugotrajnijoj vezi stalno morate održavati uzbudjenje novim avanturama i doživljajima.

Zec
U ljubavnom životu uživate u punom smislu.Privlače vas senzualni, romantični partneri. Od njih očekujete vjernost, predanost, osjećajnost i sposobnost imaginacije. U ozbiljnim vezama partneru ste predani dušom i tijelom. Izbjegavajte sukobe te mirno, jasno i iskreno recite što vas muči. Krivi pogled ili nepažljiv gest mogu vas baciti u loše raspoloženje ili čak u plač.

Zmaj
U ljubavi imate mnogo sreće, vrlo ste šarmantni i karizmatični i stoga vam nije problem osvojiti mnoga srca. Medjutim, zbog nedostatka fleksibilnosti, saosjećanja i tolerancije teško vam polazi za rukom ostvariti dugotrajnu, kvalitetnu i stabilnu vezu. Ako posvetite više pažnje svom partneru i njegovim potrebama, zajednički život može vam biti izuzetno ugodan.

Zmija
Zavodljiva ste osoba i jednom kada odredite osobu koju želite osvojiti ne odustajete lako. Iako uživate u flertu i isprva nedužnim pogledima, vrlo jasno znate granicu koju ne smijete prijeći ako ne želite izgubiti ono što već imate. Za vas i vašeg partnera često vrijede suprotna pravila – treba vam prostor i mogućnost kretanja a da ne polažete račune, dok istodobno želite znati šta se dogadja s vašim partnerom. Ali kada volite, dajete sve od sebe.

Konj
U vašem ljubavnom životu nikada ne nedostaje uzbudjenja. Rodjeni ste zavodnik i poigravanje s dva partnera za vas nije neuobičajena situacija. Ljubavne neprilike nisu vam nepoznate. Iako dobro balansirate, postoje situacije koje vas izbacuju iz ravnoteže i tad gubite kontrolu nad dogadjanjima. Teško se smirujete i usredotočujete na jednog partnera, ali kad uspijete prevladati oklijevanje, obaveze počinjete shvaćati ozbiljno. Ispod hladne spoljašnjosti pravi ste romantik.

Koza
Iznad svega vam je potrebna ljubav i pažnja. Ipak, nikada nećete napraviti prvi korak, ali ako se ohrabrite svojim šarmom plijenite poglede i srca. Kad se probije led, pokazujete senzualnost i odanost. Iako vam avanture nisu nepoznate, vi birate ozbiljne i stabilne veze. Kada vam nedostaje ljubavi, postajete nervozni i povlačite se u maštu.

Majmun
Monogamna veza za vas je test samopouzdanja, jer nemate snage oduprijeti se flertovanju i laskanju. Seksualna strana veze mnogo vam je važna. Pretjerano skupa iskazivanja ljubavi uzbudjuju vas, a s partnerom najradije odlazite na otmene zabave. Želja za dominacijom nad drugima može vam biti prepreka na putu stvaranja kvalitetnog i zdravog odnosa s partnerom.

Pijetao
U potrazi za srodnom dušom upotrebljavate sve zavodničke trikove. U ljubavi ste predani i odani, što zahtjevate i od partnera. Iskrenost i vjernost vrlo je bitna. Potencijalna opasnost skriva se u vašoj posesivnosti i nespremnosti za kompromise, koja može vašeg partnera otjerati od vas.

Pas
U ljubavi ste privrženi, ali ipak teško nalazite idealnog partnera. Niste povjerljivi i potrebno je mnogo vremena da vas se upozna. No kada se početni strahovi svladaju, postajete iskreni, topli i ugodni. U partnerskim ste odnosima prebrižni i svog partnera ponekad izludite do krajnjih granica. Trebali biste raditi na smanjenju brižnosti, a i na spuštanju vaših visokih standarda, zbog kojih ponekad gubite voljenu osobu.

Svinja
Od partnera očekujete visoke moralne standarde, kakve i sami imate. Otvoreni ste i bistri te se ne ustručavate tražiti ono što želite. Odgovara vam samouvjeren partner nadmoćnog intelekta. Uživate u raspravama i provokativnim razgovorima. Vaši voljeni mogli bi vam zamjeriti na tvrdoglavosti i nespremnosti na kompromise. Želite li uživati u ljubavi, morate biti spremni na male ustupke i zajednička rješenja.

>>NAZAD NA VRH<<
>>NAZAD NA ZABAVNIK<<