Ljubavni sex horoskop

(Pogledajte šta vam zvezde kažu...)

Ovan:
Spontani, zavodljivi te vrlo zahtevni, glavna su obeležja ovog znaka. Što se tice kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko završite u krevetu s pripadnikom ovog znaka prepustite im vodstvo. Ukoliko ste nabasali na ženu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da ce vecinu posla obaviti sama. Najbolji seks s Lavovima i Strelcima.

Bik:
Svima je jasno da cete svakog pravog hedonista najviše uvrediti ukoliko ga požurujete. Dakle, predigre i milovanja u trajanju od nekoliko sati. Mazanje kremicama, nadraživanja svim mogucim veštackim i prirodnim pomagalima. Što više jezika, to bolje, savetuju astrolozi. Nakon maratonskog uvoda sledi pseci položaj. Najbolji seks s Devicom i Jarcem.

Blizanci:
Znate kakvi su, ne možete ih uloviti ni za glavu ni za rep. Najviše im odgovara maskiranje, a ni izmena uloga (pola) im nije strana. Od položaja idealan jest onaj "izmedu", tj. na boku. Nemojte se zacuditi ako se s ovim znakom tako spetljate da više ne znate gdje su vam noge. Što se tice ritma ne preterujte u izmenama. Najbolje je lagano ljuljuškanje. Najbolji seks sa Škorpionom i Ribama.

Rak:
Jedan korak napred, dva unazad, tipicno za Rakove. No, kada se napokon odluce za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najviše odgovaraju ukliješteni položaji (lotosov položaj). Osecaj snažne pripadosti, bliskosti, topline je zagarantovan. Trebamo li spominjati kontakt ocima i lagani ritam? Najbolji seks sa Škorpionom i Ribama.

Lav:
Lavovima ništa nije neugodno. Ukoliko ste u okršaju s Lavicom možete biti sigurni da vam nece muljati oko orgazama. A ako baš hocete da ona doživi multiple orgazme zauzmite položaj tzv. ljuljacku. Nakon odredenog vremena sledi samozadovoljavanje. Lavice obicno vole prve svršiti tako da na miru mogu promatrati svog partnera. Ukoliko preživite ovu vatru, za sledeceg partnera odaberite Strelca ili Ovna.

Devica:
Buduci da je diskrecija njihov zaštitni znak ne pokušavajte ništa na javnim mjestima. No, unutar cetiri zida Device ce vam vrlo rado pokazati kako barataju rafiniranim prsticima. Ukoliko ste sa ženskim pripadnikom znaka dajte joj da vam sedne u krilo i pretvori se u malu curicu. No, ne budite sebicni. Ponekad joj pomognite tako da mrdnete vaše telo. Savjetujemo vam da uskladite trenutak postizanja orgazma. Najbolji seks sa Bikom i Jarcem.

Vaga:
Seks na brzaka njima ne dolazi u obzir buduci da ih takvi napadi cesto bacaju iz ravnoteže. A kako pripadnici ovog znaka obožavaju totalno sjedinjenje, idealan položaj jest onaj u kojem žena Vaga obavija muškarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vašu Vagu (što je toliko dugo izdržala u tom položaju) romanticnim gestama. Najbolji seks s Blizancima i Vodenjakom.

Škropion:
Umetnost je seks, a Škorpioni su Picassova deca. Nema toga što njima nece pasti na pamet. Što se položaja tice anakonda je njihov favorit. On leži na ledima, a ona na njemu, i to u suprotnom smeru. Nakon oralnog stimuliranja sledi seksualno sjedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.

Strelac:
Oni ne znaju za konvencije i nikada ne cine ono što se od njih ocekuje. Bilo da je rec o seksu u moru, planinama, javnom mestu. Štoviše, osecaj da cine nešto zabranjeno samo im pumpa krv tamo gdje treba. Od položaja najidealniji su oni na stojecki, s tim da je partnerka okrenuta muškarcu ledima. Najbolji partneri za isprobavanje Ovan i Lav te svi oni nepoznati pojedinci na koje se Strelci slucajno popiknu u lovu na seks.

Jarac:
Seks kao igra moci, dominacija njima je nepoznanica. Ukoliko želite iz njih izvuci najvecu kolicinu putenosti, zapocnite igru vrlo ležerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon valjanja po jastucima, škakljanja osetljivih delova tela predlažemo da zauzmete odgovarajuci položaj. Pripadnici ovog znaka nisu nikad culi da seks ima neke veze s igrom moci, dominantnim ulogama. Svako malo menjajte ritam. Najbolji seks s Devicom i Bikom.

Vodolija:
Dok ih ne osvojite, cinice vam se da imate posla s ledenim kraljicama/kraljevima. No, nakon što ih uspete otopiti pripremite se za najteže akrobacije i nemoguce položaje. Ekstravagantni Vodenjaci obožavaju recimo da muškarac stoji prislonjen na zid i drži partnerku (kao kapljicu vode) u rukama. Najbolje bi bilo da još uza sve to šapcete partneru na uvo najgore pervezarije. Na kraju igre nemojte se zacuditi ako uspete ocediti posteljinu. Najbolji partneri Blizanci i Vage.

Ribe:
Znaju te Ribe kako funkcioniše najmanji živac na vašem telu. No, da biste se bacilli s njima u bazen morate biti partner/erka iz snova. Ukoliko ste odabrani, najbolje ce biti da odmah zauzmete položaj delfina koji garantuje seksualnu intimnost i dovoljnu kolicinu romantike. Glavni moto kojeg se valja držati: Sve tece, sve klizi. Dok partner prodire u Ribu bocno, najbolje bi bilo da još povremeno dodiruje njene grudi i klitoris. Najbolji partneri za Ribe sva morska bica: Rakovi i Škorpioni.

>>NAZAD NA VRH<<
>>NAZAD NA ZABAVNIK<<